VISUAL NOVEL | RPG | Light Novel | Assets

Alicemare



Alicemare, Miwashiba tarafından yapılmış bir 2D oyundur.

Çevirmen: Lord_Silent
Tester: Alisgremory

Alicemare; keşif, hikaye kitapları, peri masalları ve biraz da korku öğelerini harmanlayarak ortaya çıkmış bir macera oyunudur.

Allen hafızasını kaybetmiş bir gençtir. Ailesinin kaybına yas tuttuğu için her ne kadar yaslı ve üzgün olsa da bir şekilde yolu yetimhaneye düşer. Bir gün yetimhanedeki başka bir çocuktan duyduğu söylenti ilgisini çeker ve merakına yenik düşerek araştırmaya koyulur. Ve işte Allen'in hikayesi böyle başlar.

Kurulum Talimatları:
Tek yapmanız gereken oyunu steam üzerinden satın alarak indirip, size verdiğimiz data.wolf dosyasını oyunun dosyalarındaki aynı isimli dosya ile değiştirmek!







Alicemare Türkçe Çeviri
Alicemare Türkçe Yama
Yumeshi Novel Alicemare Türkçe Çeviri

Çevirimizi oynadığınız için teşekkür ederiz! Oyun sırasında herhangi bir çeviri hatası veya sorun ile karşılaşırsanız bize discord sunucumuz veya diğer sosyal medyalarımızdan ulaşmayı unutmayın!

Yorum Gönder

1 Yorumlar

  1. Betting occasions can cowl a broad swath of occasions, principally anything that one may fairly take bets on. You can stick to the most typical betting markets or delve into more obscure markets. Most of which may be accomplished prior to the start of the event or actually through the event with in-play markets. It led greatest 파라오카지노 way|the method in which} phrases of|when it comes to|by method of} online gambling regulation and that gave it the bounce on other states. As such, you will now discover more gambling video games online in New Jersey than virtually another state. It offers a huge vary of progressive jackpots and unique slots tournaments, with 24/7 help.

    YanıtlaSil
Emoji
(y)
:)
:(
hihi
:-)
:D
=D
:-d
;(
;-(
@-)
:P
:o
:>)
(o)
:p
(p)
:-s
(m)
8-)
:-t
:-b
b-(
:-#
=p~
x-)
(k)